FOR ARCH 2024

1.10.2024 | ellemento

Letošní ročník veletrhu probíhal od 17. do 21. září, tedy v době, kdy někde doznívala a jinde kulminovala povodňová vlna. Do Prahy jsme se proto chystali s pocitem, že někteří lidé přicházejí o střechu nad hlavou, nebo dokonce o život a my máme jet vystavovat, jakoby se nic nedělo.

Nakonec jsme si ale řekli, že jsme profesionálové, máme zaplacený prostor, vyrobený stánek, pozvali jsme spoustu partnerů, běží kampaň… a nám tedy nezbývá, než věc dotáhnout do konce a solidaritu s postiženými vyjádřit jinak.

 

JEDINÍ NÁBYTKÁŘI

Ačkoli to z názvu není úplně patrné, For Arch je především stavební veletrh. Letos to bylo zřejmější, než kdy jindy, byli jsme zde jediná firma s interiérovým nábytkem.
Logicky tedy byl o nás zájem a měli jsme plné ruce práce. Většinu návštěvníků tvořili koncoví zákazníci, kteří se rádi podívali na nové tvary frézování, dekory a materiály, ale zajímali především o možnost realizace kompletní kuchyně.

 

FOR ARCH 2024
U našeho stánku bylo neustále plno…

 

ELLEMENTO

Z toho, co jsme už uvedli, je jasné, že největší úspěch slavil v Praze program Ellemento, tedy nabídka kuchyní na míru. Návštěvníci oceňovali, že umíme nabídnout i tuto možnost, ačkoli jsme primárně výrobci dvířek.
A ještě jeden dojem byl patrný: velmi se líbilo, že jsme česká značka. Zdá se, že éra obliby levného nábytku z dovozu končí a spotřebitelé hledají domácí kvalitu za rozumnou cenu, což je trend, který nás (a určitě i vás) těší.

 

FOR ARCH 2024
Celkový pohled na naši nevelkou expozici

 

DEKORATIVNÍ PANELY

Hitem byly letos jednoznačně dekorativní panely s liniovým frézováním. Zajímaly odborníky i laiky, a my jsme byli moc rádi, že je můžeme prezentovat nejen na panelech, ale také in natura, přímo na vzorové kuchyni.
Á propos: kuchyně! Víte, jak dopadala? Jednomu z návštěvníků se tak líbila, že ji od nás na místě koupil a po skončení výstavy si rovnou odvezl domů…

 

FOR ARCH 2024
Vzorky panelů a výstavní kuchyně

 

Abychom se vrátili na začátek: For Arch 2024 pro nás skončil úspěšně, přesto neustále myslíme na naše zákazníky, kterým vodní živel převrátil svět naruby.
A rádi bychom pro ně něco udělali. Pokud budete potřebovat cokoli, co je v našich silách a možnostech, dejte nám vědět, obraťte se na nás (třeba prostřednictvím obchodních zástupců), rádi pomůžeme.

Související

ELLEMENTO: KUCHYNĚ PŘÍMO OD VÝROBCE

16.9.2024 | realizace

ELLEMENTO: KUCHYNĚ PŘÍMO OD VÝROBCE

Nová kuchyně přímo od výrobce

Zobrazit článek

PODKROVNÍ REKONSTRUKCE

28.5.2024 | realizace

PODKROVNÍ REKONSTRUKCE

Nová kuchyně v původní dispozici…

Zobrazit článek

TRACHEA V RESTAURACI

8.3.2024 | realizace

TRACHEA V RESTAURACI

Příběh netradiční zakázky…

Zobrazit článek